Menu

Category: Tour model view nikki benz

Flora danica og kunsten

flora danica og kunsten

I samarbejde med Niels Borch Jensen Værksted for Kobbertryk i København har Statens Naturhistoriske Museum inviteret kunstnere til at. Håndkolorerede tryk, Flora Danica, motiv: Planter, b: 24 h: 36, 2 stk. i sølvramme, indrammede klar til at hænge op. Motiv: 17 x 34 cm. Prisen er for begge. Flora Danica er et værk på 51 hæfter og 3 supplementshæfter med mange illustrative tavler af danske vildtvoksende planter. Illustrationerne er.

Flora danica og kunsten - kvinder

Flora Danica og kunsten. I glas med sort ramme. Udfyld formularen og få mange tilbud tilbage fra vore julefrokostudbydere. København og omegn 8. Det er tid til at sætte løg og knolde i jorden, så vi får glæde af… I anledning af Geologiens Dage inviterer Geologisk Museum d. Håndkolererede tryk, Flora Danica, motiv: Planter, b: 27 h: 42, 2 stk.

Videos

Flora Danica - Tal R

Flora danica og kunsten - TV-serier

Han vil fortælle om sit håndværk, der dyrkes til perfektion på Værksted for kobbertryk, hvor der i samarbejde med mange kunstnere fra ind- og udland fremstilles originalgrafik med krævende teknikker. Kom bag om værkerne, mød kobbertrykkeren og to af kunstnerne, som vil fortælle dig om arbejdsprocesser, teknikker og tanker i forbindelse med projektet. Vintage Flora Danica guldsmykker, smukt vedhæng af forgyldt kørvel på sterling sølv med tilhørende guldkæde og original indpakning- som ny. Her er ideer og tilbud Skal du holde julefrokost? TRYK, FLORA DANICA, motiv: BLOMST, b: 35 h: 50, FLORA DANICA. flora danica og kunsten

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail