Menu

Category: Tour model view nikki benz

Dette er hvorfor du aldri bor la hunden slikke deg

dette er hvorfor du aldri bor la hunden slikke deg

Jeg lar aldri hunden min slikke meg i ansiktet, understreker Moseng. De med nedsatt immunforsvar, pasienter som gjennomgår kreftbehandling og også gravide bør være ekstra forsiktige, Men hvorfor slikker hunden oss i ansiktet? Man trenger ikke absolutt å kysse på den eller la den kysse på deg. Mange ser det som en måde at knytte bånd med hunden på, men det kan medføre alvorlige sygdomme, siger eksperter. Lad ikke hunden slikke dig i ansigtet Du må aldrig vaske hundens madskål eller den tallerken, som hunden har spist af, i opvaskemaskinen.

Videos

Try Not To Laugh Challenge #2

Tager jeg: Dette er hvorfor du aldri bor la hunden slikke deg

Dette er hvorfor du aldri bor la hunden slikke deg 129
FASHION TYPES OF PANTIES Det handler bare om å finne rett art til rett personforklarer Stull i pressemeldingen. Hunder kan overføre parasitter og andre sykdommer som er mer eller mindre farlige, forklarer veterinæren. Selv om hunden din nettopp har vært i badekaret kan den smitte deg med alt fra bendelorm til lungebetennelse. Man trenger ikke absolutt å kysse på den eller la den kysse på deg. Bakterien er i utgangspunktet ikke farlig for hunder, men de kan være bærere av bakterien, og ett slikk på din munn kan være nok til å smitte deg med den. Hun lister opp: Vi har alle hørt om denne bakterien, og den kan fort finnes i hundens munn.
DEN TID PAA MAANEDEN EFTER MAN HAR FOEDT En fra 8E : Dette er den beste skoleavisa noen sinne! Hunder har lært seg å forstå og tolke mennesker på en helt unik måte, de er blant annet ett av få dyr som forstår pekingmen de har ikke det samme følelsesmessige registeret som mennesker. Selvom man måske skulle tro det, så er det IKKE muskelhunde, der oftest bider mennesker ifølge undersøgelsen. Se hele reportasjen om hundekyss på Helsekontrollen torsdag klokken Bakteriene finnes dessuten i hundens tarmsystem, og det kan vi ikke vaske, forklarer Benfield.
Selv om hunden din nettopp har vært i badekaret kan den smitte deg med alt fra bendelorm til lungebetennelse. MENNESKETS BESTE VENN: Men kjæledyrene bør ikke få lov til å slikke barna i av deltagerne både sover sammen med dyrene og lar seg slikke i . hver enkelts alder og helse og av hvordan han eller hun håndterer dyr. Men uansett hvor nusselig du synes det er, så finnes det en rekke grunner til hvorfor du ikke bør tillate hunden din å slikke deg i ansiktet. hund1. En gammel. dette er hvorfor du aldri bor la hunden slikke deg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail