Menu

Category: Tour model view nikki benz

Content det handler om mennesker

content det handler om mennesker

Som alle andre radikale, jeg kender, var jeg drevet af at gøre en forskel for andre mennesker. Ikke af at fortælle mennesker hvordan de skal leve. Eller af at. Det handler om mennesker, ikke vælgere.” Sådan lyder Radikale Venstres nye slogan, der de seneste par uger har kunnet ses på plakater overalt i bybilledet i. Er der nogen, der kan huske Danmark anno ? Det var året, hvor Amagerbanken gik konkurs. Køen af langtidsledige var næste tredoblet på et par år. content det handler om mennesker

Videos

Det handler om mennesker

Content det handler om mennesker - arbejde

Begreber som tillid, en høj grad af generøsitet over for både hinanden og tredjeverdenslande samt tolerance og åndelig dannelse har bundet danskerne sammen til et folk, som ikke lader sig kue af verdens genvordigheder. Ironisk nok er det desværre netop det modsatte, som sker. Børn, der vokser op med tro på sig selv, på verden og på fremtiden. Det er vores ambition for Danmark. Derfor peger vores politik hverken mod. Content marketing tilgangen fremhæver, at vi som mennesker husker historier, og ikke facts. Det handler om at lave content der fortæller historier, fordi historier. Det handler om mennesker. Danmark er et stærkt og stabilt samfund. Det er skabt gennem samtale og tillid. Gennem viljen til at overkomme uenigheder og.

Content det handler om mennesker - siger

Også når der ikke er stemmer i det. Det kræver naturligvis flere vælgere. Det er ikke vigtigt. Radikale Venstre melder man sig ikke ind i for at varetage egne interesser. Copyright © Berlingske Media.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail