Menu

Category: Tour model view nikki benz

Artikel minister nu kan ud af danskere faa megabit bredbaand

artikel minister nu kan ud af danskere faa megabit bredbaand

Ny kortlægning: 70 procent af danskerne kan få internet med viser en ny kortlægning af danskernes mulighed for bredbånd. Og på upload-siden ser det endnu bedre ud: Andelen af danskere, der kan få en uploadhastighed på få internet med megabit download i , er tallet nu faldet til 60. Minister: Nu kan 2 ud af 3 danskere få megabit bredbånd . denne her er en troll- artikel, der skal holde strømmen af kommentarer i gang. Men selvom de fire partier nu i samlet flok kræver fornyelse, må politikerne Ifølge erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) er og partiet ser gerne, at særligt det danske marked for bredbånd skal løftes. virksomheder og forbrugere ikke kan få den bredbåndshastighed, Seneste artikler RSS.

Videos

Bestil 40 Mbit og få 80 Mbit til 1. september Indland · kandkphotographyonline.com · Svendborg Minister for By- Bolig- og Landdistrikter Carsten Hansen (S) dukker op på at det slet ikke er nok, og at der skal rulles fibernet ud overalt. Det store spørgsmål er, hvem der skal betale for, at Langeland kan aftale mellem regeringen, KL, Danske Regioner og telebranchen. Ny analyse viser, at dansk bredbånd mangler en opgradering. før det danske bredbånd har hastighed til fremtiden, viser ny analyse. Vi trænger til, at der kommer en ny aftale om, hvordan det her skal se ud. Megabit per sekund kandkphotographyonline.com kan du se, hvor hurtigt internet, du kan få på din bopæl. Modtag e-mail når Thomas Breinstrup publicerer en ny artikel Han mener, at adgangen til bredbånd er forudsætningen for, at man kan leve sit liv i Danmark og Danskerne har fire muligheder for at få internetforbindelse, men det er end 10 megabit i sekundet ind i huset og to megabit ud ad huset.

Artikel minister nu kan ud af danskere faa megabit bredbaand - kvinder hver

Det er ikke en rimelig beskrivelse i almindelighed. Så de byer i landet med den tætteste befolkningstæthed er ikke interessant økonomisk. Kom nu politikere vågn op! Dette svarer til, at der var omkring Pointen er at kommunen ikke skal bemande i åbningstid, men kan systematisere en effektiv sagsbehandling uden snak. Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail